Виж своя хороскоп от 1 - 7 априлСполуката на Овните идва чрез

...
Виж своя хороскоп от 1 - 7 априлСполуката на Овните идва чрез
Коментари Харесай

Ето какво те чака през новата седмица

Виж своя хороскоп от 1 - 7 април

Сполуката на Овните идва посредством съгласие, а Телците постигат намисленото. Близнаците са при започване на съществено развиване, а за Раците периодът е много претрупан. За Лъвовете се разкриват отлични благоприятни условия, а Девите обръщат взор към новото.

При Везните се обрисува смяна и доста напрежение, а Скорпионите упорито се движат към промени и удача. Стрелците ще се оправят с проблемите си, а Козирозите постигат персонална и делова реализация. Водолеите следва да работят деликатно, а Рибите да са по-решителни.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Успех посредством партньорство

            Случващите се събития ще покачат интензивността ви и ще пристъпите към осъществяването на съответни дейности в отбрана на своя интерес. Седмицата дава положителни благоприятни условия за реализация на проектите и за придобивки. По-изразителен е шансът за работа в партньорство. При нужда от спомагателни преимущества за реализиране на цели и задания, действате посредством админисрация. В петък решавате персонални проблеми. Събота е удобна, а неделя е напрегната и мрачна. В понеделник се владейте! Вторник е сполучлив, каквато се оказва и сряда. В четвъртък повече напрежение.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Реализация на желанията

            Седмицата ще ви донесе триумфи и пълноценно изживени, щастливи мигове с обичаните ви хора. Телците разполагат с чудесни благоприятни условия за реализация на задачите, които преследвате. Има и компликации, с които ще се сблъскате през седмичния интервал, само че елементарно ще ги преодолеете, без това да окаже отрицателно въздействие върху реализирането на проектите ви. Петък ще е нервозен и под напрежение, само че и сполучлив за задачите ви. Уикендът е позитивен и сполучлив. Сполучливите понеделник и вторник са и спорни. Сряда и четвъртък са сполучливи.     

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Начало на ново развиване

            Дават ви се благоприятни условия за професионален напредък. Утвърждаване на престижа ви по всички посоки. За Близнаците новият седмичен интервал се оказва значим за бъдещето развиване. Изправени сте пред стадий, засягащ както персоналния, по този начин и професионалния ви живот. В персонален проект ви следва подсилване и стабилизация, което ще се изрази и в любовния ви живот със забележителен резултат. Петък е сполучлив, а събота ви затруднява. Неделя е удобна. В понеделник проблеми, само че и триумфи. Хубав ще е вторник. За сряда удача. В четвъртък отстранявате проблеми.

 

Седмичен хороскоп РАК

Много под напрежение интервал

           Без да ви възпират краткотрайните неудачи, ще продължите да работите по започнатите каузи. Седмичният интервал ще е доста под напрежение за Раците. За преобладаващото болшинство от зодията неприятностите пораждат под формата на спънки и проблеми в службата, диапазонът на които е просторен – от безскрупулни дейности, клюки и измами, до обири и откровена експанзия. В събота напрежението ще е нараснало, а неделя носи домашни неприятности и кахъри. В понеделник сполуката и проблемите се редуват. Във вторник и сряда кахъри. Четвъртък е добър. 

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Възможностите се усъвършенстват

            Периодът се свързва с изявеното ви наличие на професионалната сцена. За представителите на Лъв се обрисува един по-спокоен интервал от позиция на събития и по-добри благоприятни условия за осъществяване на деловите цели. В персонален проект обаче ще се сблъсквате с компликации и спънки. Все отново, седмицата наподобява обичайно и разкрива положителни благоприятни условия. Петък ще е  мъчителен. Събота и неделя са сполучливи. Понеделник е напрегтат, само че и  успешен. Във вторник настоятелен компликации и разправии. Сряда и четвъртък са сполучливи.        

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към нови настоятелен благоприятни условия

            С доста сила и предпочитание да съумеете ще се справяте с настоящите си задания. Този стадий е много удобен за персонални цели и за обмисляне на бъдещи задължения. Последните са от изключително значение, тъй като сега приключва един стадий от вашето делово развиване. Социалните факторите се трансформират и разкриват нови благоприятни условия. В петък ще разрешавате персонални въпроси, а събота е нервна. Неделя носи домашни неприятности. Понеделник и вторник, както и сряда, са напрегнати, само че не липсват триумфи. Четвъртък е успешен.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Раздвижен изменчив интервал

              Дните ви ще текат при засилена интензивност от вас и резултатите ще ви радват. Предстоящият седмичен стадий е раздвижен и много под напрежение за Везните. Може да се приказва за сполучливи ходове, които най-често се свързват с реализацията на персонални цели, както и за еднакъв по брой компликации, неотстранени проблеми, и за засилена заостреност в служебните взаимоотношения  В петък проблеми при решение на персонални и настоятелен въпроси. Събота е прочувствена, а неделя е ядовита. Променливи обстановки на напрежение и триумф през делниците.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Промени и стабилизация

      Притежавате мощ и капацитет да извършите всичко, което пожелаете. Дните на отминалия седемдневен интервал упорито подсказваха за идни промени, които актуалната седмица несъмнено ще утвърди като нов стадий във вашето развиване. На психическо равнище това начало ще изкристализира под формата на голям брой мемоари от предишното ви. За петък нищо изключително – монотонен ден. Събота и неделя са сполучливи, какъвто ще е и понеделник. Повече компликации се обрисуват в сряда, а вторник и четвъртък са чудесни.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Справяне с проблемите

         Финансови ползи ще стимулират и насочват дейностите на множеството от вас през идващите дни. Стрелците са притиснати от проблеми, което дефинира и настроението на преобладаващата част от родените в зодията. Новата седмица ще е много напрегната и нервна. Причините за положението ви са разнообразни, и са плод на всекидневните проблеми – настоятелен, персонални, интимни и прочие Етапът е доста удобен за започване на работа. Петък е сполучлив, само че не за всички. Уикендът е под напрежение. Понеделник ви носи триумф. Останалите дни също, само че и компликации. 

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

 Лични и настоятелен триумфи

            Решенията, които ще вземете през идващите дни ще оказват помощ да подредите целите в живота си по-бързо, без да се лутате в разнообразни направления. Благодатен стадий за реализация на персонални цели, и за разрастване на деловите умения. Ще постигнете стремежите си през седемдневието, макар че надали ще е елементарно. Времето е доста положително и ползотворно за договаряния. Ядове пораждат в областта на финансовите взаимоотношения. За петък е присъща персонална удача. Уикендът е удобен, а понеделник ви радва с достижения. Вторник ще е сложен и под напрежение, а сряда е сполучлива. В четвъртък триумф.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Действайте деликатно

            Съмненията ви ще се окажат по-силни от вас и ще трансформират отношението ви към хора и събития, близки до обкръжението ви. В устрема си за по-пълна и по-ярка реализация, Водолеите следва да работят по-гъвкаво и да се преценяват с действителностите в областта на изявата си. Това е еднообразно годно както за персоналните цели, по този начин и за деловите, като във втория случай съобразяването е наложително. Петък ще е много сложен, а напъните за превъзмогване на пречките са занижени. Уикендът е сполучлив. Понеделник и вторник са удобни. Трудни ще са сряда и четвъртък. 

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Необходима е увереност

            Идващите дни ще ви носят единствено позитивни страсти. Мнозина ги чака нов пост, служба и одобряване на престижа им. Добре е, че представителите на Риби нормално пристъпват с нараснало внимание към реализирането на задачите си, само че когато замените вниманието с съмнение, реализацията стартира да се изплъзва. И през новата седмица сте застрашени от тази наклонност на нестабилност. Петък е под напрежение, само че не ви липсва късмет за триумф. Събота е сложна, а неделя е удобна. Много напрегнати ще са понеделник и вторник. Условията в сряда и четвъртък са положителни.    

 

zajenata.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР